Zeer tevreden over de EBC Amsterdam kantoorruimte

logo-ebc-amsterdamZeer tevreden over de EBC Amsterdam kantoorruimte

 

Het is niet voor niets dat ik dit blog besloot te wijden aan de EBC Amsterdam kantoorruimte die wij sinds een tijdje huren, het is omdat ik in bijzondere mate tevreden ben over het reilen en zeilen van deze plek. Ik heb al eerder in andere kantoren gezeten met mijn zaak en nergens waren de dingen zo goed op orde als hier. Laat me beginnen met de locatie, want de EBC Amsterdam kantoorruimte bevindt zich niet alleen in de hoofdstad van ons land maar ook nog eens op een bijzonder goede locatie bínnen de hoofdstad, namelijk in het centrum. Voor ons is dat heel handig, want zo bemerken we toch een veel gemakkelijkere aanloop en toeloop hier in het kantoor. Ik merk een duidelijk verschil hierin met voorheen, toen we nog in het kantorenpark bij Zuid zaten. Daar hadden we natuurlijk ook een aantal klanten dicht in de buurt en het is natuurlijk hét financieel centrum van heel Amsterdam, maar hier in de EBC Amsterdam kantoorruimte zijn wij meer op onze plek eigenlijk. Een van de andere dingen waar ik erg tevreden over ben is de uitstekende service die we hier genieten, te beginnen bij de receptie die altijd bemand is en waar heel vriendelijke personen werken die hun vak echt nog verstaan. Bovenal is ook het kantoor zelf dat we bemannen erg mooi, de sfeer ervan spreekt mij en mijn medewerkers echt in het bijzonder aan en ik vind dat ook erg belangrijk. Bovendien kunnen we er conferenties houden en is het representatief zodat we ook klanten kunnen ontvangen.