Holland Warmte voor een warm kantoor!

Een tijdje geleden heb ik een kantoor gehuurd en dit moet natuurlijk in de wintermaanden wel goed verwarmd worden. Ik heb een klein onderzoekje gedaan naar waar ik het beste een CV ketel kan kopen, en dit overal op internet werd Holland Warmte aangeraden. Ik ben toen op zoek gegaan naar het bedrijf Holland Warmte en inderdaad, dit is een heel erg goed bedrijf! Ik ben helemaal fan van het bedrijf en kan iedereen aanraden om daar een CV ketel te kopen!

holland warmte r 2

Warmte en verkoeling

Je kan bij het bedrijf niet alleen terecht voor verwarming, je kan er ook terecht voor verkoeling. Aangezien ik een kantoor heb gehuurd in een gebouw van glas wordt dit in de zomer erg warm. Er werd mij dan ook aangeraden om er een airconditioning systeem bij te doen. Ik heb dit toen gelijk maar gedaan, in de zomer is het dus echt te warm om normaal te kunnen werken en dit is niet goed voor mijn werknemers, en mijzelf. De productiviteit gaat onwijs achteruit en dat is natuurlijk niet iets wat je graag wil. Ik kan iedereen die nog zoekende is naar een goed bedrijf aanraden om bij eens een kijkje bij hollandwarmte te nemen, dit bedrijf is onwijs goed. Het kundige personeel helpt je graag om een bijpassend systeem te vinden en dit is erg fijn. Ik weet niet zoveel af van dingen als een CV ketel en ik was hier dan ook erg blij mee! Zeker een aanrader dus.

holland warmte