Waterflesjes bedrukken als relatiegeschenk

Ik ben als adviseur actief voor een leuk bedrijf, als adviseur geef ik natuurlijk erg veel adviezen en niet alleen op financieel gebied maar ook op meerdere gebieden. Er wordt mij van alles gevraagd en dit vind ik erg leuk. Ik doe erg veel voor het bedrijf, ik zoek van alles voor ze op en pas geleden moest ik een leuk relatiegeschenk voor ze opzoeken. Dit vond ik een erg leuke opdracht en daarom ging ik meteen aan de slag. Op internet las ik veel recensies, over een bedrijf waren de meeste positieve recensies. Namelijk over Maxilia, hier kan je allerlei producten laten bedrukken. Ik vond dit erg interessant en daarom besloot ik om op de website te gaan kijken. Op de website zag ik erg veel leuke producten, de producten waren absoluut niet duur en het zag er allemaal erg goed uit. Ik moest toch een keuze maken, nadat ik lang op de website gekeken had besloot ik om voor waterflesjes te gaan.

Een erg goed idee

Waterflesjes bedrukken leek mij erg handig, klanten gaan de flesjes gebruiken waardoor hun klanten de bedrijfsgegevens zien van mijn opdrachtgever. Ik ben meteen naar de directeur van het bedrijf gegaan en ik heb hem mijn idee verteld. Hij vond het een erg goed idee en we hebben de waterflesjes meteen besteld. Lijkt waterflesjes bedrukken jou ook wel wat? Kijk dan op de website!