Nooit meer ergens anders dan bij www.colorbc.nl

Nooit meer ergens anders dan bij www.colorbc.nl

ColorBC logo
Een van de dingen die me is opgevallen in het afgelopen jaar is hoe het me is opgevallen dat het me vestigen in een kantoorpand me heeft geholpen. Ik werkte voorheen altijd vanuit huis en hoewel dat me in eerste instantie echt beviel, niet in de laatste plaats omdat ik op die manier minder overhead had, werd het iets waar ik me de tijden daarna juist aan ging storen. Het vergt nogal wat aan motivatie om altijd maar jezelf te disciplineren – en ik heb daar echt nog wel moeite mee. Bovendien lopen thuis en werk naadloos in elkaar over. Het kwam weleens voor dat ik ging lunchen beneden en mezelf er dan een uur of twee later nog vond, aangezien ik weggedoken was in de krant. Bovendien ging ik vaak in de avonduren nog oneindig lang door omdat het toch thuis was en ik het dus makkelijk kon. Voor mij werkt het beter als ik mijn dag kan indelen in blokken, die zijn tegenwoordig heilig voor me. Ik scheid werk en thuis nu echt automatisch, sinds ik bij www.colorbc.nl een kantoor huur. Ik werd door een vriend die dezelfde problematiek had ervaren gewezen op het bestaan van www.colorbc.nl en uit nieuwsgierigheid ben ik er inderdaad een keertje gaan kijken – en ik ben er uiteindelijk nooit meer weggegaan! Het scheelt voor mij enorm, het heeft echt een groot verschil gemaakt sinds ik hier zit en ik zou nooit meer terug willen!