Zakelijke bestuurders kunnen hier terecht voor hun aanhangerrijbewijs

aanhangerrijbewijs

Het behalen van een aanhangerrijbewijs. Iets wat in mijn branche noodzakelijk is. Ik heb die van mij dan ook al zo’n zeven jaar. Dit had ik toen er tijd gedaan via Osseforth, een rijschool die ik dan ook graag met jullie wil delen. Ik zag hun naam laatst namelijk aan de kant van de weg staan. Ik moest toen weer direct denken aan mijn eerste rijles. Omdat er hier wellicht ook lezers zijn zie een rijbewijs als deze nodig hebben, zal ik jullie vertellen wat je er precies voor moet doen, indien je het via osseforth.nl doet dan. Allereerst begin je hier met een gratis proefles. Wanneer je deze dan volgt, krijg je tijdens deze rijles aanhanger een beeld van de instructeur en de rijinstructeur van jouw talent en vaardigheid. Na de proefles krijg je een uitgebreide evaluatie. Alle mogelijkheden worden besproken en een inschatting van het aantal aanhangerrijlessen en bijbehorende kosten wordt gegeven.

osseforth

Wanneer kun je dit dan doen?

Nadat je de eerste proefles gehad heb, wordt er bepaald welke rijinstructeur het best bij jou past. Zoals gezegd wordt dit dus bepaald door je eerste rijles. Vervolgens kun je zelf bepalen hoeveel lessen je wilt nemen en kun je deze dan ook direct inplannen. Na elke aanhangerrijles wordt je voortgang besproken. De tijden waarbij dit mogelijk is, zien er als volgt uit:

Maandag t/m vrijdag        08:00 t/m 18:00

Zaterdag                              08:00 t/m 16:00

In overleg is het ook mogelijk rijlessen in de avond te nemen. Dit allemaal om jouw aanhangerrijbewijs niet alleen zo snel mogelijk te halen, maar ook nog een vakkundig.

beoordeling