Wist jij dat een verdiepingsvloer mogelijk is?

Wat zou jij met een verdiepingsvloer doen als je hier de mogelijkheden voor hebt? Meer werkruimte creëren of ga je bekijken hoe dat jij jouw showroom opnieuw kunt indelen? Mij is voor enkele dagen terug de vraag gesteld of dat ik wilde gaan kijken naar de mogelijkheden om meer werkruimte te krijgen. Op dit moment werken zij allemaal bij elkaar wat natuurlijk niet bepaald efficiënt is. Dit heb ik natuurlijk met beide handen aangepakt en ben vervolgens op onderzoek gegaan.

Gezocht via het internet

Ik wist van mezelf dat ik dit het beste via het internet kon uitzoeken. Online heb je wat dat betreft meer succes op slagen. Ook het vinden van de nodige informatie kan je eenvoudig online bekijken en meerdere bedrijven met elkaar te vergelijken.

Tijdens het zoeken op het internet ben ik terecht gekomen op de website van Anera. Ik had voornamelijk gezocht op het realiseren van een verdiepingsvloer, hierdoor ben ik ook bij dit bedrijf terecht gekomen. Zij kunnen het waarmaken dat er meer ruimte wordt gemaakt zodat het personeel wat breder zijn werk uit kan voeren. Dit houdt in dat zij niet meer bij elkaar hoeven te staan en het werk dus een stuk rustiger en prettiger uit kunnen voeren. Ik heb er dan ook voor gekozen om dit bedrijf langs te laten komen zodat zij een duidelijk offerte kunnen opmaken. Hieruit blijkt maar weer dat de kosten aan de lage kant zijn!