Voor al mijn drukwerk ga ik naar printen Goes

Ik ben bezig om voor mezelf een bedrijf op te starten, en moet zeggen dat het me aardig lukt. Zo ben ik druk bezig om mijn klanten bestand uit te breiden, nu nog alleen via sociaal media, maar wil dit ook door te flyeren. Zelf heb ik het ontwerp voor een leuke flyer al klaar liggen, nu nog een afspraak bij printen Goes maken voor het daadwerkelijk uitvoeren van deze opdracht. Tijdens mijn bezoek aan printen Goes is me duidelijk geworden waar je op moet letten om een goede reclame folder te maken. Samen met hun heb ik mijn ontwerp een beetje laten aanpassen, en zo tot een mooie folder gekomen. Moet zeggen dat het resultaat echt verbluffend was, kon haast niet wachten tot deze folders op de deurmat van mijn eventuele nieuwe klanten terecht kwamen. Na een paar weken nadat de folders waren rond gebracht kreeg ik de eerste reacties al binnen, mensen hadden de folder ontvangen en waren er zeer te spreken over. Door deze actie was mijn klantenkring binnen een paar weken bijna verdubbeld, en dit door de mooie flyers die ik heb laten drukken bij printen Goes. afwerking1-1024x356-300x104

Ben zeer tevreden

Doordat ik zeer tevreden was over mijn flyers, en doordat mijn klanten maar blijven komen heb ik meteen wat visitekaartjes laten maken. Hierdoor kan ik op elk moment mensen op mijn nieuwe bedrijf wijzen. In de toekomst zal ik zeker vaker gebruik maken van deze drukkerij, ik ben nu tenminste zeer tevreden over hun mooie ontwerpen. grafisch-ontwep-1024x356