Terras van betontegels

 

logo-123sierbestratingDe feestdagen zijn weer voorbij en ik vind het heerlijk. Ik houd er persoonlijk niet zo erg van als mijn normale patronen onderbroken worden door dit soort dingen, het is echt niets voor mij eigenlijk, ik word er onrustig van. Ik zag dit al aankomen en het is daarom ook dat ik het weekend na de feestdagen geen zin had weer de hele dag binnen met de familie te zitten, om door te gaan in dit al te knusse gedoe. Er moest gewoon gewerkt worden, lekker die handen uit de mouwen gestoken! Ik hou er wel van om lekker aan te pakken en wist toevallig nog een klusje dat al tijden op de agenda stond en echt om een aanpakker als ik vroeg. We hebben het weer echt mee deze dagen, dat merk ik wel, want normaal gesproken had ik rond deze tijd het niet in mijn hoofd gehaald de betontegels te gaan leggen in de tuin, maar dit weekend was het zo zacht dat ik wel vermoedde dat het zou kunnen. En dat bleek ook zo te zijn! Ik had de betontegels al een tijdje in de schuur liggen want enkele maanden geleden was ik een aanbieding op het internet tegengekomen die ik gewoon niet kon laten liggen en ik had ze vast besteld, met het oog op dat ik er in de lente direct mee aan de slag kon. Dit is dus al iets eerder geworden dan ik zelfs voorzien had en dat is alleen maar mooi meegenomen, want zodoende kunnen we zodra de lente begint al direct lekker op ons gloednieuwe terras zitten!