Dankzij Financialleasemij rijd ik nu rond met mijn goede bedrijfsauto

Ik ben net voor mijzelf gestart als ambulant kapster. En hoe heb ik dit alles weten te realiseren? Nou heel simpel via Financialleasemij. Want hier heb ik tegen een zeer laag maandbedrag een Volkswagen Caddy weten te leasen. En nu kan ik met alle benodigde spullen lekker op pad gaan naar mijn klanten. Een erg leuke auto is het waar ik enorm veel plezier van heb. En het maandelijkse bedrag dat ik bij Financialleasemij betalen moet, voelt als een spaarpot voor het kunnen rijden van mijn auto. Ook heb ik er natuurlijk mooie reclame op laten maken met mijn telefoonnummer er goed zichtbaar op. Ik ben er dan ook helemaal tevreden over en daarom ben ik ook op het idee gekomen om dit bericht achter te laten op deze site. Want zonder Financialleasemij reed ik niet op zo’n professionele manier naar mijn klanten toe. En ook mijn klanten geven erg leuke reacties over de Caddy, en dan weet ik dat ik de juiste beslissing heb genomen om dit alles zo op deze manier te hebben aangepakt. En daarom is het zeker een aanrader, of je nu starter bent net als ik of juist niet om hier eens te kijken voor het leasen van de juiste auto voor jouw bedrijf.