Super Seat heeft een ruim assortiment

Super Seat

Super Seat heeft voldoende stoelen en tafels om een geheel restaurant of kantine in te richten. Wellicht heb je er niet aan gedacht dat je met tweedehands meubilair ook enorm veel kunt realiseren. Het ideale hiervan is dat de kosten die zij hanteren een stuk aantrekkelijker zijn vergeleken met nieuwe meubels.

Onze kantine

Super Seat

Wij hebben voor een paar weken terug eindelijk de laatste kwast in onze kantine opgeruimd. Nu moesten wij alleen nog zoeken naar voldoende meubels zodat het personeel ook allemaal kan zitten. De verbouwing zelf is iets prijziger geworden als dat ik had verwacht. Zodoende ben ik specifiek gaan zoeken naar meubels die er wel leuk uit zien, maar die wat voordeliger zijn. Tijdens mijn zoektocht op het internet kwam ik al meteen terecht op de website van Super Seat. Bij dit bedrijf zag ik aantrekkelijke lage kosten. Bovendien hebben zij een groot assortiment waardoor er  vast en zeker wel wat tussen zit voor ons.

Bezoek gebracht aan Super Seat

Hierdoor hebben wij telefonisch contact opgenomen met dit bedrijf. Al snel kregen wij te horen dat wij van harte welkom waren. De auto zijn wij ingestapt en vervolgens zijn wij naar Schiedam gereden. Bij binnenkomst in dit bedrijf was ik verbaasd met het assortiment. Zo onwijs veel keuze en zulke aantrekkelijke prijzen maakt mij nieuwsgierig. Uiteindelijk hebben wij de keuze weten te maken uit het meubilair. De stoelen werden netjes ingepakt en vervolgens konden wij het meenemen naar onze kantine.