Personeelsfeest organiseren in Nijkerk

logo_topMij is voor enkele weken geleden de opdracht gegeven om een personeelsfeest te mogen organiseren. Nu lijkt het uiteraard voor mij een uitdaging maar niet voor 350 personen! Ik zou in eerste instantie helemaal niet weten waar ik moet zoeken en wat iedereen leuk zou vinden om dit mee te maken. Voor mij is dan ook het internet een van de handige oplossingen die mij misschien kunnen helpen. Via het internet ben ik terecht gekomen bij IetsDoenOfferte en sinds dat moment werd het wel heel erg gemakkelijk gemaakt voor mij.

Dankzij hun kan ik een knallend personeelsfeest geven!

download (8)

Er waren natuurlijk wel wat haken en ogen aan. Het belangrijkste van allemaal was dan toch echt dat het in Nijkerk plaats moest vinden, dit in verband met het vervoer van het personeel. Ten tweede moest ik ervoor zorgen dat het personeel een gehele dag onder de pannen zou zijn. Deze wensen heb ik dan ook bijgevoegd bij het plaatsen van een offerte bij IetsDoenOfferte niet wetende of dat het werkt, dat is een zorg voor later denk ik dan. Ik moest er wel voor zorgen dat mijn werkgever aan het einde van de week een overzicht kon krijgen van de planningen die ik tot dat moment heb  gemaakt. Dat is voor mij een grote zorg aangezien ik niet wist hoe dat de offerte zou uitpakken. Tot mijn verbazing had ik enkele dagen later meerdere berichten ontvangen van bedrijven die mij maar al te graag wilde helpen om het te realiseren! Ik blij, baas blij en het personeelsfeest was dan goed geregeld! Mijn werkgever heeft uiteindelijk de keuze laten vallen op een bedrijf die hartje Nijkerk is gevestigd!

download (7)