Zoek dan niet verder! Reerink Borne is al meer dan 40 jaar actief op het gebied van schoonmaken! Wij bieden een betrouwbare en nette schoonmaakservice aan, zodat u geen zorgen hoeft te maken over de veiligheid van uw eigendommen. Wij bieden veel verschillende diensten aan, van verzorging van wasgoed tot onkruidbestrijding en afvalbeheer. Op het gebied van schoonmaak zijn wij in zowel Borne als omgeving beschikbaar voor alle klussen die u voor ons heeft! Tegen een gunstig tarief verlenen wij onze service van maximale kwaliteit, wat het ook is. U hoeft nooit te wachten op uw schoonmaker, en bij ons is de klant altijd koning!

Waarom een schoonmaker inhuren?

Schoonmakers zijn over het algemeen vaak gezien als overbodig. Waarom iemand er voor betalen, als ik het zelf ook kan doen? Bij een professionele en grondige schoonmaakbeurt komt echter heel wat kijken. Het verschil tussen een professionele schoonmaakbeurt en een huishouden beurt is een groot verschil. Niet voor niets is het dat onze schoonmakers over diploma’s beschikken en regelmatig worden bijgeschoold. Echt schoonmaken is een vak, en kost tijd om te leren. Daarom bieden wij onze diensten aan, zodat u voor schoonmaak in Borne altijd iemand kan inhuren. 

Mensen hebben vaak een druk bestaan, en hebben daarom niet altijd de tijd om schoon te maken. Daarom bieden wij bij Reerink Schoonmaak Borne zowel uw bedrijfspand als terras of huis aan. Daarom hebben wij het zeer populaire uurtje poetsen geïntroduceerd, waar wij een professionele schoonmaker in Borne aanbieden die u regelmatig helpt bij het huishouden. Voordelen van deze service zijn:

  • U zit niet vast aan contractuele verplichtingen
  • U kan de schoonmaken inplannen
  • Wij leveren voor een uur professionele schoonmaakkracht

Zo bieden wij dé oplossing voor schoonmaak in Borne, voor zowel huizen als panden en winkels. Deze schoonmaak wordt aangeboden door professionele schoonmakers, maar dit betekent natuurlijk niet dat u de hoofdprijs hoeft te betalen. Wij werken met zo genoemde scherpe tarieven, zodat iedereen die op zoek is naar schoonmaak in Borne of omgeving de mogelijkheid heeft om gebruik te maken van onze service. Dit geld zowel voor grote klussen als het bovengenoemde uurtje schoonmaken. 

Reerink Schoonmaak Borne: Onze service

Naast het schoonmaken en industrieel reinigen van panden bieden wij ook andere services aan, zoals het laten ontruimen van panden. Wanneer een dierbare overlijdt, komt er namelijk best veel ineens op de nabestaanden. In vele gevallen moet het huis worden ontruimt. Daarom helpen onze schoonmakers u graag tegen een scherp tarief met het ontruimen van uw pand of huis, met in overleg zelfs vast interieur, verlichting, gordijnrails, behang en zo maar door. De woning wordt volledig schoon opgeleverd, zodat er weer een last uit uw handen is. 

Bij Reerink Schoonmaak Borne staan wij altijd voor u klaar bij het helpen van u met uw schoonmaak klussen. Onze specialisatie op het gebied van schoonmaken zorgt ervoor dat u altijd terugkomt naar een zo schoon mogelijk terras, bedrijfspand of huis. Wij werken tegen scherpe tarieven, waardoor het mogelijk is voor elk huishouden om een schoonmaker in te huren. Heeft u interesse? Neem dan snel contact op!