Een mooi schaduwrijk terras dankzij een terrasoverkapping met lamellen

Op het moment dat het op je eigen terras in de zon wat te warm wordt, dan is het belangrijk dat je de schaduw op kunt zoeken. In de meeste tuinen heb je daar iets van zonwering voor nodig. Een gemiddelde tuin is niet dusdanig groot, dat je er een landgoed hebt met voldoende bomen die schaduw bieden. Daar komt bij dat je niet altijd helemaal met stoel en al naar een boom wilt wandelen om daar in de schaduw te kunnen zitten. Dus al heb je bomen waar je onder zou kunnen zitten, dan nog wil je vaak bij je terras waar je de tuinmeubelen hebt staan in de schaduw kunnen zitten. Om dat te kunnen realiseren heb je dus wel echt een zonwering nodig. Dat kunnen allerlei verschillende soorten zonweringen zijn. Welke in jouw geval het beste is, hangt natuurlijk af van jouw terras en de locatie hiervan. Als je bijvoorbeeld een terras hebt direct naast je woning aansluitende op de tuindeuren, dan zou je kunnen kiezen voor een terrasscherm van SunCircle. Dit scherm kun je over het gehele terras uitschuiven. Op die manier kun je eenvoudig het terras in schaduw hullen en hoef je geen aparte zonwering te bouwen. Als je terras echter niet meteen aan de woning grens of als je simpelweg niet een woning hebt waar je een knikarmscherm aan kunt bevestigen, dan kun je gebruik maken van andere opties. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een terrasoverkapping met lamellen. Deze terrasoverkapping met lamellen bouw je rondom het gehele terras. De zijkanten zijn in dit geval dus voorzien van pilaren van de terrasoverkapping. Daardoor kun je boven het terras dankzij de constructie van de terrasoverkapping de lamellen plaatsen. De lamellen van deze terrasoverkapping met lamellen kun je vervolgens eenvoudig open en dicht draaien. Als je behoefte hebt aan zon, dan kun je de lamellen open laten, maar zodra de zon wat te warm wordt, dan kun je de lamellen dicht draaien. Je hebt dan in een handomdraai schaduw op he terras. Dat betekent dat je niet onder een boom hoeft te gaan zitten of, nog erger, naar binnen hoeft te vluchten. Dankzij de terrasoverkapping met lamellen kun je op alle momenten van de dag schakelen tussen zon en schaduw. Op deze manier blijft je terras aantrekkelijk, want je kunt de hoeveelheid zon altijd naar behoefte aanpassen. Mocht je op zoek zijn naar een dergelijke soort terrasoverkapping met lamellen, dan kun je terecht bij SunCircle Projects.

Surf naar suncircleprojects.nl voor een terrasoverkapping met lamellen

Indien je opzoek bent naar een mooie terrasoverkapping met lamellen die precies aansluit bij je terras en de uitstraling van je tuin, dan kun je een beroep doen op SunCircle Projects. Op de site van suncircleprojects.nl kun je meteen zien wat je je precies voor moet stellen bij een terrasoverkapping met lamellen. Tevens kun je op de site foto’s zien van terrasoverkappingen met doek. Zo ontdek je snel de verschillen en kun je voor jezelf bepalen of 1 van de 2 beter is voor jouw tuin. 

Het assortiment van SunCircle Projects

Je kunt bij SunCircle terecht voor grote en kleine zonweringen. Naast de grote zonweringen zoals terrasoverkappingen, kun je bij SunCircle terecht voor: 

  • Rolluiken
  • Screens
  • Terrasschermen