Heeft uw huis iets meer sfeer nodig? Dan zijn klassieke houten kozijnen dé oplossing voor uw huis. Geen enkel kozijn overtreft het klassiek hout op het gebied van warme, perfecte en natuurlijke uitstraling. Het materiaal kan altijd na gemaakt worden, maar kan nooit het echte klassieke gevoel van natuurlijk hout overtreffen. Dus, bent u op zoek naar een mooie, sfeervolle oplossing voor uw huis? Dan zijn klassieke houten kozijnen van Pascal Ramen en Deuren iets voor u! Onze producten zijn van hout van hoge kwaliteit, zodat u er verzekerd van kan zijn dat uw klassieke houten kozijnen voor een lange tijd meegaan. 

Pascal Ramen en Deuren: Voor uw klassieke houten kozijnen

Een mooi klassiek houten kozijn moet ontstaan vanuit hout van hoogwaardige kwaliteit. Daarom gebruiken wij alleen de sterkste houtsoorten, zodat u er verzekerd van kan zijn dat uw klassieke houten kozijnen zo lang mogelijk meegaan. Wij gebruiken veelal Meranti en Mahonie hout. Dit zijn hardhoutsoorten van hoogwaardige kwaliteit. 

Onze klassieke houten kozijnen worden geleverd onder het KOMO-keurmerk. Dit keurmerk wordt gegeven aan bouwproducten als deze een lange tijd meegaan en minder onderhoud nodig hebben. Daarnaast moet het geplaatst worden door mensen die dit vakkundig doen, en gecertificeerd werken. Alle producten worden volledig getest op bouwkwaliteit en duurzaamheid zodat u verzekerd kan zijn van hoge kwaliteit. 

Ons hout wordt ingekocht volgens het FSC-keurmerk. Hiermee dragen wij bij aan het beschermen van de bossen, en kopen wij alleen kwalitatief en verantwoord hout in. 

Onze kozijnen zijn mooi op het oog, maar er zijn nog veel meer voordelen. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Klassieke houten kozijnen gaan een lange tijd mee. Onderhoud is belangrijk, en hout is natuurlijk ook recyclebaar wat zorgt voor een duurzame oplossing voor uw kozijnen.
  • Houten kozijnen zijn makkelijk te bewerken. Zo kan u ze gemakkelijk een andere kleur geven, en aanpassen tot uw stijl. Dit zorgt er ook voor dat het gemakkelijk te repareren is. 
  • Hout isoleert zeer goed, omdat het geen warmte of kou geleid. Dit is zeer gunstig voor uw energierekening. Daarnaast geleid hout ook geluid slecht. Het lawaai blijft mooi buiten!

Heeft u interesse in een klassiek houten kozijn? Neem dan snel een kijkje op onze website, en vind de juiste oplossing voor uw huis!

Haal de sfeer in huis!

Bent u op zoek naar een sfeervolle toevoeging aan uw huis? Dan zijn klassieke houten kozijnen dé oplossing voor u! Bent u benieuwd hoe houten kozijnen er uit zien, en bent u benieuwd naar de opties? Kom dan langs ons showroom in Deurne. Hier kan u al onze ramen, deuren en klassieke houten kozijnen bekijken. Voor vragen kan u natuurlijk ook altijd contact opnemen met ons via onze website. Onze medewerkers helpen u graag!

Bij Pascal Ramen en Deuren bieden wij dé oplossing aan voor uw kozijnen, ramen en deuren. Bekijk snel ons brede assortiment online, of bezoek onze showroom en wordt verrast door de goede service, kwaliteitsproducten en prachtige klassieke houten kozijnen. 

Heeft u vragen? Onze medewerkers staan altijd voor u klaar om elke vraag te beantwoorden op het gebied van ramen, deuren en kozijnen. Wacht dus niet langer!