Optimale bedrijfsveiligheid met mobiele camerabewaking

Er zijn tal van manieren om de veiligheid van een bedrijf te kunnen waarborgen. Door het opstellen van protocollen en veiligheidsplannen verminder je de kans op risico’s en ontstaat er een veilige arbeidsomgeving. Er zijn echter ook bedrijven die behoefte hebben aan een extra beveiliging om zo bijvoorbeeld diefstal te voorkomen. Hiervoor is mobiele camerabewaking een goede oplossing. Bij G4S Safety Solutions is het goed mogelijk om een slim camerasysteem aan te schaffen dat zorgt voor de bescherming van je werkplaats en de materialen die hier liggen, ook na werktijd.

Hoe werkt de mobiele camerabewaking?

De mobiele camerabewaking van G4S Safety Solutions bestaat uit een aantal camera’s die op verschillende plaatsen ingezet kunnen worden. @View, het mobiele camerasysteem heeft verschillende toepassingen, waaronder in de industrie. Met deze mobiele camerabewaking ben je verzekerd van een verhoogde beveiliging tijdens complexe werken waarbij veel externe medewerkers de revue passeren. Ook als het gaat om opslagplaatsen biedt het camerasysteem van G4S de juiste bescherming van waardevolle materialen of producten. Hoe werkt dit slimme systeem? De intelligente videoanalyse stelt de camera in staat om personen of objecten te detecteren. Dankzij de connectie met 3G/4G worden deze beelden doorgestuurd naar G4S.

Na het ontvangen van de beelden worden deze geanalyseerd door G4S en jij als klant. Op basis hiervan kan de afgesproken procedure plaatsvinden. Dit kan verschillen: in sommige gevallen wordt de politie ingeschakeld en in andere situaties wordt er een mobiele interventieploeg gestuurd. De camera’s hebben verschillende extra’s waar je van kunt profiteren, zoals infraroodverlichting, wit licht, externe antenne, een back-up batterij en een opnameduur van 15 dagen. De mobiele camerabewaking kan op allerlei manieren worden opgesteld: dankzij de toepassing van slimme technologieën kun je de veiligheid van je materialen waarborgen.