Als je op mij lijkt, heb je een paar creditcards die je regelmatig gebruikt. En als je ook op mij lijkt, ben je altijd op zoek naar de beste manier om ze op te bergen, zodat ze gemakkelijk toegankelijk zijn, maar ook uit de weg.

Hier zijn een paar van de opties die ik ben tegengekomen.

In je portemonnee

Dit is waarschijnlijk de meest voor de hand liggende optie en het is er een die ik in het verleden heb gebruikt. De voordelen hiervan zijn dat het gemakkelijk en handig is. Je kunt gewoon je creditcard in je portemonnee gooien en verder gaan met je dag. Er zijn echter een paar nadelen aan deze optie. Ten eerste is het niet de meest veilige optie, omdat veel mensen hun portemonnee in hun achterzak dragen. Dit betekent dat je creditcard er gemakkelijk uit kan vallen of gestolen kan worden zonder dat je het door hebt. Bovendien kan het constante wrijven tegen je kleren na verloop van tijd de magneetstrip van je creditcard doen slijten, waardoor hij moeilijk te gebruiken is

In een pasjeshouder

Dit is een geweldige optie als je iemand bent die graag dingen georganiseerd houdt. Er zijn veel verschillende stijlen en ontwerpen pasjeshouders, dus je kunt er zeker een vinden die bij jouw behoeften en stijl past. Het belangrijkste voordeel van een pasjeshouder is dat hij veel veiliger is dan gewoon je creditcard in je portemonnee gooien, omdat hij meestal een rits of een ander soort sluiting heeft. Bovendien beschermt hij je creditcard tegen buigen of breken, omdat hij niet los in je tas of zak rondzweeft. Daarnaast heb je voor iedereen wel een geschikte pasjeshouder, is de reguliere bijvoorbeeld te klein voor jou? Dan kan je altijd een pasjeshouder met muntvak overwegen.

In een parfumdoosje

Ook dit is een goede optie als je iets zoekt dat zowel stijlvol als veilig is. Parfumdoosjes hebben meestal een harde buitenkant die je creditcards beschermt tegen buigen of breken en ze hebben ook een soort sluiting (meestal een klik) die voorkomt dat ze eruit vallen. Bovendien zijn ze er in heel veel verschillende stijlen en ontwerpen, zodat je er zeker een kunt vinden die perfect bij je persoonlijkheid past! Het enige nadeel van deze optie is dat ze niet altijd even gemakkelijk mee te nemen zijn, omdat ze een beetje omvangrijk kunnen zijn.

In een riem

Dit is mijn persoonlijke favoriete manier om mijn creditcards op te bergen, omdat het zowel handig als veilig is. Er zijn heel veel verschillende riemen op de markt met speciale zakjes of vakjes voor creditcards (en andere kleine voorwerpen). Ik hou van deze optie omdat ik me geen zorgen hoef te maken dat mijn creditcard eruit valt of gestolen wordt, omdat het zakje tegen mijn lichaam aan zit en meestal een soort sluiting heeft (zoals klittenband of een rits). Bovendien is het heel gemakkelijk om bij mijn creditcard te komen als ik hem nodig heb, omdat ik niet in mijn tas of portemonnee hoef te graven – ik kan hem gewoon pakken! Het enige nadeel van deze optie is dat je moet oppassen welke broek/short je erbij draagt, want sommige hebben geen zakken die diep genoeg zijn voor het riemzakje (maar de meeste wel).