Mijn terrasscherm heb ik aangeschaft bij xterior!

 

 

leuk dat jullie weer een kijkje nemen op mijn blog. Ik ben een ondernemer en mijn zus is dat ook. Mijn zus onderneemt in de horeca, aan strand heeft zij een bar met een terras. Het is een goed lopend bedrijf, maar helaas in de herfst en winter waait het vaak erg hard. De wind neemt veel zand met zich mee. Al deze zandkorrels komen terecht op het terras. De klanten van mijn zus vonden dit natuurlijk erg vervelend. Het is niet bepaald netjes dat klanten om de minuut, zand in hun eten of drinken krijgen. Zodoende is mijn zus een terrasscherm gaan zoeken van top kwaliteit.Een terrasscherm geeft namelijk bescherming tegen de wind, zodat het niet storend is voor de klanten. Iedereen kan dan rustig zijn eten eten en zijn drinken opdrinken!

Mijn zus vond haar terrasscherm bij terrasscherm.com!

Via het internet kwam mijn zus terecht op de website Xterior.nl. Op deze website stond een breed assortiment aan terrasschermen te koop. Mijn zus was meteen onder de indruk van dit assortiment. Natuurlijk vloog zij niet van de hak op de hak, als eerste ging mijn zus rustig alle recensies lezen, van dit bedrijf. Na de recensies gelezen te hebben was mijn zus overtuigd. Zij nam contact op met dit bedrijf, voor plaatsing van terrasschermen. Na aanschaf van deze schermen zijn er geen klachten meer binnengekomen van klanten!