Ik moest een Logistiek heftruckcertificaat halen

Zoals je al aan de titel kunt lezen moest ik een Logistiek heftruckcertificaat halen. Dan denk je dat je dat zo hebt gepiept, ik moet eerlijk zeggen als je het bij de juiste Rijschool doet dan wel ja. Die juiste Rijschool is Rijschool Wesseldijk, ze bieden de perfecte kans voor een Logistiek heftruckcertificaat halen. Ik ben er zeer over te spreken daarom schrijf ik dit blog ook.

rijden4

Ik heb mezelf ingeschreven omdat het moest voor mijn werk, daarna kon ik meteen langs komen, een paar keer instructieles gehad en geleerd over veiligheidsregels etc. Ik werd heel serieus genomen en er werd goed naar me geluisterd als ik vragen enzo had. Ik ging weg bij de Rijschool met een certificaat. In één keer gehaald en hoppa, ik kon aan de slag.

Ik raad iedereen aan die hetzelfde moet doen als ik om bij Wesseldijk de opleiding te volgen, ze hebben daar goede kennis, ze gaan goed met je om, je bent verzekerd van de beste lesstof en je krijgt alle aandacht die je daar nodig hebt en/of vraagt. Hopelijk heb ik je met dit blog overgehaald om ook bij Wesseldijk te gaan, als je nog niet zeker bent kun je altijd bij hun op de website kijken.