Kennen jullie deze no cure no pay incassobureau al?

Incasso keurmerkEen aantal weken geleden zat ik met een vervelend probleem. Ik had namelijk een klant die weigerde te betalen. Dit kwam omdat volgens hem andere producten geleverd werden dat er op de website stond. Toen ik dit uiteindelijk onderzocht had, bleek dit inderdaad het geval te zijn. Mijn vermoeden was dat het database de verkeerde foto had gekoppeld aan het product. Echter weigerde hij de producten terug te sturen. Natuurlijk zouden wij de transportkosten op ons nemen. Maar hij besloot het product gewoon te houden en er niet voor de betalen. Zoals je kunt begrijpen was niet natuurlijk ook niet de bedoeling. Ondanks meerdere pogingen om de klant tegemoet te komen weigerde hij elke vorm van medewerking. Ik had dus geen keuze en moest dus een incassobureau inschakelen. Gelukkig kende ik nog een no cure no pay incassobureau genaamd Bill Incasso.

no cure no pay incassobureau

Meerdere malen gebruikt gemaakt van hun diensten

billincasso.nlDe diensten die billincasso.nl aanbiedt zijn zeer goed en geschikt voor elke onderneming. Als dank voor hun goede diensten geef ik hun als tip graag aan jullie mee. Zij hadden er voor gezorgd dat ik mijn geld binnen drie dagen had. Zodra ik mijn factuur naar hun had gestuurd, gingen zij hier direct mee aan de slag. Dus voor iedereen die een no cure no pay incassobureau zoekt, dan moet je zeker bij hun zijn.

No cure no pay betekend overigens dat als het incassobureau het geld niet terug kan vorderen bij de wanbetaler, jij zelf ook niks hoeft te betalen. Wanneer je hiervoor kiest ben je er dus van verzekerd dat je alleen maar betaald indien jij zelf ook geld krijgt.