Grijs Groen zorgt voor een groene oplossing!

Wij van Grijs Groen geloven er heilig in dat mensen die gelukkig zijn hun omgeving mooier maken. Gelukkig worden of zijn heeft veel te maken met wat je doet. Wat jij doet moet in lijn zijn met wie jij bent.  Wij van grijs groen zijn erop gefocust om van onze mensen te achterhalen wie zij zijn en wat er voor hen toe doet, zodat wij vervolgens kunnen zorgen dat zij op een stoel plaatsnemen waar zij gelukkig worden. grijs groen kent een bedrijfscultuur waarin medewerkers geluk, passie en compassie centraal staan. Wij geven om elkaar en proberen de wereld een klein stukje mooier te maken dan dat hij is. Grijs groen is altijd op zoek naar een groene oplossing!

Onze missie

Wij geloven dat ieder mens er in zijn of haar leven toe wil doen. Van betekenis zijn, een bijdrage leveren, herinnerd worden. Wij stellen mensen in staat om hun professionele carrière te bewerkstelligen. Dit doen wij door een cultuur te bieden waarin mensen worden gewaardeerd en door de bijdrage die mensen willen leveren te vertalen naar passend werk.

Wat is onze visie?

Binnen veel bedrijven is veelal het financiële resultaat het hoogste doel. Wij stellen binnen ons bedrijf het medewerkers geluk als hoogste doel. Als onze medewerkers gelukkig zijn is onze opdrachtgever gelukkig. Wij worden gelukkig als wij kennis aan kenners kunnen verbinden. Geluk is het mooiste wat er is in de wereld en dat willen wij graag laten zien aan iedereen en overal.