Een CV ketel vind je bij Holland Warmte!

cv ketelHet hebben van een goede Cv ketel is iets dat ik erg belangrijk vindt. Een goede CV ketel vind je bij Holland Warmte en dat zeg ik niet voor niets. Ik heb zelf een aantal jaar een ketel gehad waarbij het nodige mis was. De ketel ging regelmatig kapot en als ik dan om hulp vroeg bij het desbetreffende bedrijf dan duurde dat soms wel twee weken. Ik zat daardoor regelmatig zonder warm water en verwarming. Ik heb deze ketel drie jaar gehad en dit wilde ik nooit meer. De ketel was van een onbekend merk en dit doe ik dus nooit meer. Daarom ben ik opzoek gegaan naar een aanbieder die top merken verkoopt en deze heb ik dus gevonden in de naam van Holland Warmte.

Holland Warmte biedt namelijk alleen maar top merken aan voor goede prijzen. Een goede CV ketel vind je bij Holland Warmte en dat is niet voor niets. Je krijgt hier namelijk 13 jaar garantie op de ketel en er is een servicedienst die altijd voor je klaar staat. Ik heb hier pas geleden een cv ketel gekocht en daar ben ik nog steeds erg blij mee. Dit is een hele verandering vergeleken met mijn vorige ketel.

holland warmteWat een service!ketel

Pas geleden had ik helaas wel een probleempje met het apparaat. Ik has dit zelf veroorzaakt en ik was bang dat het allemaal weer erg lang zou duren. Ik ben daarom naar de servicedienst van dit bedrijf gegaan en zij waren een dag later al bij mij thuis. Dit was ik niet gewend en ik ben dan ook erg blij met de service die ze bieden.