Gelukkig weer hoop door schuldsanering-afgewezen.nl

Ik heb een torenhoge studieschuld en door een zorgverzekering kwam daar nog de nodige euro’s bij op. Kortom: ik zat in de problemen en verdiende niet genoeg om mijn schulden te betalen en zelf ook nog eens mijzelf te voorzien van mijn dagelijkse behoeften. Ik ben toen zelf de schuldsanering aan gaan vragen. Dit was best moeilijk en achteraf had ik dit meteen al met een advocaat moeten doen, omdat ik gewoon niet goed wist wat ik aan het doen was. Maar goed, ik had het aangevraagd en enkele maanden later kreeg ik bericht: afgewezen. Dit was zo zuur, ik wist niet wat ik moest doen en ik dacht echt dat ik er niet meer uit ging komen. Een vriendin tipte mij om eens op internet te kijken en zo kwam ik bij schuldsanering-afgewezen.nl uit.

Een pro-deo advocaatlogo_schuldsaneringafgewezen

Via de website schuldsanering-afgewezen.nl heb ik nu weer hoop op een nieuwe toewijzing voor de schuld sanering. Ik ben nu in gesprek met een pro deo advocaat, ik betaal dus gelukkig niks, en ze gaan in hoger beroep. We gaan er dus alles aan doen om alsnog in de schuld sanering terecht te komen. Dit klinkt natuurlijk bitterzoet, je wil dit niet, maar ik zie op dit moment geen andere mogelijkheid om mijn schulden af te betalen. Wanneer ik in de schuldsanering zit, krijg ik zo’n drie tot tien euro per dag en is binnen drie jaar mijn schuld kwijtgescholden. Ik kan niet wachten om met een schone lei te beginnen.28515