Geen last meer van dubieuze debiteuren dankzij factoring

fq-screen-kredietcheckElk bedrijf heeft wel eens met dubieuze debiteuren te maken gehad. Voor geen enkel bedrijf zijn debiteuren fijn en daarom zijn er daar verschillende oplossingen voor. Een van de oplossingen die ik vaak gebruik is het inschakelen van een factoring bedrijf.

Goede oplossing

Factoring houdt in dat een factuur aan een factoring bedrijf verkocht kan worden. Het factoring bedrijf zorgt dan voor de rest. Het gefactureerde bedrag wordt gewoon uitbetaald, maar hier gaat wel een kleine factoring fee vanaf. Zo heb je meer zekerheid als bedrijf, omdat het bedrag gewoon uitbetaald wordt.

finqle_profile_view-1Zelf gebruik ik de dienst van Finqle, omdat het elke keer weer goed gaat. Het is mij gelukkig nog nooit voorgekomen dat een factuur niet goed is gekeurd door Finqle. Alle facturen kan ik via de website aanbieden. Op deze website kan ik ook precies de status van mijn facturen zien en dat vind ik heel erg duidelijk en fijn.

Als bedrijf heb je de vrijheid om te kiezen welke facturen je wel en niet wilt uitbesteden. Op deze manier wordt het debiteuren beheer gedeeltelijk uitbesteed. De factoring fee is ontzettend laag bij Finqle en daarom kies ik er in de meeste gevallen wel voor om voor meer zekerheid te kiezen. Zekerheid is voor mij ook de voornaamste reden waarom ik vaak voor factoring kies.

De dienst van Finqle kan ik eigenlijk elk klein maar ook groot bedrijf aanraden. Zo heb je geen omkijk meer naar debiteuren maar wordt je wel gewoon betaald!