InktmediaAfgelopen maand heb ik op de website van Inktmedia.com cartridges besteld. Eens per maand bestel ik die bij hun, omdat ze zeer professioneel te werk gaan. De cartridges die ze leveren beschikken over goede kwaliteiten en gaan langer mee dan andere. Soms doe ik met de cartridges van hun wel twee keer zo lang dan die van een ander bedrijf. Wat betreft de kosten valt het enorm mee. Vergeleken andere bedrijven zijn ze zeer voordelig. Het fijne is ook nog eens dat je op de website de mogelijkheid hebt om online te bestellen.

Wederom een perfecte service. inkt

Ook dit keer hadden ze weer een uitstekende service. Ik heb nog nooit langer dan twee dagen hoeven wachten op mijn bestelling. Het is daarom ook echt een aanrader om ze op Inktmedia.com te bestellen. Alles wat je van een bedrijf verlangt hebben ze. Een snelle service, producten van goede kwaliteiten en scherpe prijzen. Inmiddels kan je mij een vaste klant noemen en dat zal voorlopig ook nog wel zo blijven. Ze beschikken over een uitgebreid assortiment met cartridges voor alle printers. Kijk voor meer informatie op de website. Uiteraard kan je ook telefonisch contact met ze opnemen of mailen. Heel erg bedankt.