Ga naar de website voor meer informatie

Johan2_groene_boekhouderBoekhouder nodig ? Maar wel een goede en betrouwbare ? Dan ben je bij de groene boekhouder op het juiste adres voor de  beste hulp en werkzaamheden met duurzaamheid. Dit bedrijf met boekhouders werkt met alleen maar duurzaamheid, zo werken ze bijna alleen maar digitaal, met gerecyclede ordners en papier en groen stroom dus duurzamer kan het bijna niet. Ga naar de website voor meer informatie over de boekhouders en hun werkzaamheden als je geïnteresseerd bent en je zult zien dat het veel geld en tijd scheelt.download (4)

Goede en snelle hulp

Zelf heb ik ook een boekhouder van dit bedrijf en ik wordt altijd uitstekend en snel geholpen zonder extra kosten of dergelijke. Ik had een tijdje een bedrijf waar de boekhouding gedaan van moest worden maar elke keer stelde ze het uit en kon ik niet goed verder, daarna kreeg ik de tip van een goede vriend die zei ga naar de website en kijk voor alle informatie en bedenk dan even of het misschien wel een goede kandidaat voor jouw nieuwe boekhouding is, ik twijfelde geen moment toen ik de website bezocht en zag wat ze er allemaal voor een duurzame producten hebben en hoe ze daar te werk gaan. Ik wil geen andere boekhouder meer en ben ze elke keer weer dankbaar voor hun goede werk dat ze leveren aan alle klanten die ze hebben en dat allemaal op een duurzame manier.images