Durkopp-adler

Durkopp Adler, is de producent van de industriële naaimachine. Inmiddels is de naam van deze persoon toegekend aan meerdere machines. Deze zijn er in diverse uitvoeringen te verkrijgen en afhankelijk waarvoor deze gebruikt moeten worden is er wel een passend model te vinden. Voordeel is dat dit model zeer robuust is en er diverse materialen mee bewerkt kunnen worden. Zodra je op de website van Habraken gaat kijken, zie je al diverse modellen staan. Kies je voor een model met een één- of tweenaalds zuilmachine, of voor een model met diverse zigzag steken, in het geweldige assortiment is zeker een passend model te vinden.

Geweldige machine, de Durkopp Adler

Wij als meubelmakers zijn zeer tevreden over Habraken en de industriële machines die zij leveren. Vooral de mogelijkheid om deze machines tweedehands aan te kunnen schaffen is helemaal geweldig. Vaak komt een aanschaf niet op het juiste moment. Om dan diep in de buidel te moeten tasten om een exemplaar aan te moeten schaffen is dan niet fijn. Echter bestaat de mogelijkheid om tweedehands modellen te kopen. Hiervoor hoef je niet de hoofdprijs te betalen, maar je kan ervan uitgaan dat de kwaliteit neet zo goed is als een nieuw model.

Wij zijn zeer tevreden over dit merk en het bedrijf die, onder andere, dit merk kan leveren. Onze productie kan hierdoor zeer secuur en automatisch, zijn weg volgen. Meer weten over deze machines en de vele onderdelen die hier te verkrijgen zijn, neem dan contact op met dit bedrijf.