Ben je een beginnend bedrijf en heb je nog geen werknemers die BHV bevoegd zijn? Of heb je wel BHV bevoegde werknemers, maar zijn dit er veel te weinig? Dit is geen probleem met de BHV training van G4S. Met deze BHV training kunnen je werknemers in zeer korte tijd alle kneepjes van het vak leren om als BHV’er de helpende hand te bieden in het geval van calamiteiten.

Als er een gevaarlijke situatie in je kantoorpand, filiaal of ander pand dreigt te ontstaan, dan kan dit ernstige gevolgen hebben. Bij een brand, een ongeval of andere calamiteiten moeten je werknemers zo snel mogelijk weg van hun werkplek en zo snel, maar ook zo veilig mogelijk naar de veilige verzamelplaats kunnen komen. Hiervoor zijn BHV’ers erg belangrijk om ervoor te zorgen dat er geen extra problemen ontstaan. Het volgen van een BHV training is daarom essentieel en zelfs verplicht, zodat je werknemers erop kunnen vertrouwen dat ze op een zo veilig mogelijke manier aan de slag kunnen.

Iedereen kan een BHV training volgen

Het volgen van een BHV training is vrij eenvoudig. Bij G4S kan je BHV trainingen volgen op een manier zoals dat bij jouw bedrijf goed uitkomt. De BHV training duurt slechts twee dagen en de tijden om deze training te volgen zijn flexibel, zodat ze niet ten koste gaan van het werk. Wat je voor deze BHV training terug krijgt, zijn genoeg medewerkers die gecertificeerd BHV kunnen uitoefenen en ervoor zorgen dat gevaarlijke situaties en de gevolgen die hierop kunnen volgen zo gering mogelijk blijven.

Bij de BHV training leer je onder andere kleine brandjes blussen, een werkpand zo snel en goed mogelijk ontruimen, Eerste Hulp verlenen en reanimeren. Bij de BHV training van G4S krijg je ook extra goede uitleg over het werken met een AED, zodat je BHV’ers mensenlevens zelfs nog directer kunnen redden. Een BHV training volgen is een zeer kleine investering, waar je zeer veel voor terug kan krijgen.