Zoekt u het perfecte kassasysteem?

In onze winkel hadden wij vaak problemen met het afhandelen van de aankoop van onze klanten. Wij werkten namelijk nog altijd met een heel ouderwets kassasysteem en dat leverde altijd problemen op. Ten eerste konden wij niet alle systemen aan elkaar koppelen en ten tweede was ons kassasysteem zo oud dat wij soms alle informatie met de hand moesten invoeren omdat het systeem er anders niets meer van snapte. Dat schreeuwde dus om een nieuw kassasysteem en wij zijn gaan kijken wat voor ons het beste zou zijn. Wij wilden graag met een kassasysteem gaan werken dat niet alleen goed was in het afhandelen van de betalingen, maar dat ook de voorraad bij kon houden. Het is tenslotte zo dat alles wat de winkel verlaat, langs de kassa gaat. Als je dan een systeem kunt gebruiken dat je voorraad in de gaten houdt, weet je altijd wat je nog moet inkopen. Ik ben daarom gaan kijken waar ik een kassasysteem kon vinden dat voor ons echt zoden aan de dijk zou zetten. Ik heb toen gezien dat je online heel veel aanbieders van een kassasysteem kunt vinden en ik heb toen gekeken welke de meest betrouwbare was. Het bleek dat heel veel mensen een heel goed kassasysteem hadden gevonden via de site ridderenhertog.nl. Deze site ben ik daarom maar eens even goed gaan bekijken en ik kan u zeggen dat deze mensen echt interessante opties voor ons te bieden hadden. Zij hebben er alles aan gedaan om te zorgen dat je een volwaardig kassasysteem kunt inzetten en de mogelijkheden die deze systemen bieden, zijn echt heel interessant. Mocht u dus ook zoekende zijn naar een kassasysteem waar u jarenlang optimaal mee kunt werken, dan is het zeker de moeite waard om eens op de site van deze mensen te gaan kijken. U zult zien dat wanneer u hier door het aanbod gaat, u meer zult vinden dan u voor mogelijk had gehouden. Ik ben daarom ook blij dat ik hier een kijkje op de site ben gaan nemen.

Dit kassasysteem bevalt ons uitstekend

Wij hebben hier uiteindelijk een kassasysteem gevonden dat onze verwachtingen sterk overtrof. Wij kunnen met ons nieuwe kassasysteem de klanten veel sneller en beter helpen en bovendien houden wij nu onze voorraad beter in de gaten. Wij weten nu altijd wat wij op voorraad hebben liggen en dat scheelt ons veel tijd. Ook zien wij dat wij met dit kassasysteem onze service sterk hebben kunnen verbeteren. Ik ben daarom blij dat ik deze mensen gevonden heb omdat ik bij Ridder en Hertog echt het perfecte kassasysteem heb kunnen kopen.

Wilt u meer zien?

Mocht u ook een goed kassasysteem willen hebben, dan kunt u:

  • Even naar de site van dit bedrijf surfen
  • Bekijken welke van de vele opties voor u de meest interessante is
  • Een keer contact opnemen om u goed te laten voorlichten

Ik hoop dat u hier net zo goed geholpen zult worden als dat ik dat ben. Ik ben blij dat ik dit bedrijf in de arm genomen heb.