Zijn Puma werkschoenen wat voor jou? Het antwoord op deze vraag kun je vormen na het lezen van dit artikel! 

Iedereen draagt andere schoenen op werk. Wat voor soort schoenen jij op werk draagt hangt af van het type werk dat jij uitvoert. Zo draagt een advocaat bijvoorbeeld andere werkschoenen dan een stratenlegger. Puma werkschoenen zijn de werkschoenen die jij nodig hebt om zwaarder werk uit te voeren. Puma werkschoenen zijn er voor heren en dames. Verschillende hoge en lage uitvoeringen zijn beschikbaar op de website van Mallegrom. Heb jij interesse in de veiligheidsschoenen van Mallegrom of wil jij direct de Puma werkschoenen bestellen? Treuzel niet langer en ga direct naar de volgende weblink: www.deveiligheidsschoen.nl

De merken van Mallegrom Veiligheidsschoenen

Werkschoenen van een goede kwaliteit zijn belangrijk als je de schoenen veel gebruikt voor zware werkzaamheden. Werkschoenen kunnen niet alleen heel handig zijn, maar ook verplicht. Dit hangt af van waar jij je werkzaamheden uitvoert. Er zijn speciale schoenen ontworpen voor droge en natte omstandigheden. Ook biedt de schoen bescherming voor zware objecten die op de voet kunnen vallen. Naast dat er zware of scherpe objecten op jouw voet kunnen vallen, kan jij bijvoorbeeld ook per ongeluk op een spijker gaan staan. Veiligheidsschoenen bieden de voet de ultieme bescherming aan de boven- en onderkant.

Het assortiment aan werkschoenen in de webshop van Mallegrom bevat vele topmerken. Elk merk heeft andere kenmerken. Met Puma werkschoenen kies je voor werkschoenen met een sportief uiterlijk, terwijl je met de werkschoenen van Timberland gaat voor meer comfort. Wil jij weten welke topmerken nog meer in het assortiment zitten? Hieronder staan een aantal merken weergeven.

  • Albatros
  • Arbesko
  • Sixton
  • Neskrid

De veiligheidsschoenen van Mallegrom voldoen aan de Europese veiligheidsnormen. Deze normen bepalen of de schoenen veilig gebruikt kunnen worden in jouw werkomgeving. De meest verkochte veiligheidsschoen is die met de S3 norm. Puma heeft werkschoenen met de S3 norm. S3 werkschoenen beschermen niet alleen jouw voeten, maar ook jouw tenen. Het product is slipbestendig, jij glijdt nooit meer uit! Door middel van een anti perforatiezool kun jij zorgeloos werken in een omgeving waar veel scherpe voorwerpen of spullen op de grond liggen. Ook in de natte werkomgeving zijn dit goede werkschoenen. De waterafstotende schacht zorgt ervoor dat jouw voeten droog blijven.

Weet jij inmiddels helemaal zeker dat je Puma werkschoenen van Mallegrom wilt gaan gebruiken? Ga gelijk naar de website en ervaar waar Mallegrom voor staat. Het ruime assortiment vind je op de website. Er is ook sprake van een goede prijs-kwaliteitverhouding. Kom jij er nu nog steeds niet uit? Ontvang dan persoonlijk advies via mail of de telefoon.

De sportieve Puma werkschoenen

Vind jij het belangrijk dat je er goed uit ziet op werk? Kies voor de Puma werkschoenen voor de werkschoenen met het meest sportieve uiterlijk. Ook als jij het uiterlijk minder belangrijk vindt, zit je op de website van Mallegrom Veiligheidsschoenen goed. Vele topmerken zijn beschikbaar in de webshop. Schoenen worden voor zowel heren als dames aangeboden en vaak zijn er lage en hoge uitvoeringen beschikbaar. Voor een werkschoen die past bij elk type werk zit je hier goed. Wacht niet langer en bezoek de volgende website: www.deveiligheidsschoen.nl