ZEO: het online marketing bureau dat je bedrijf op de kaart zet

1Jullie weten allemaal wel dat mijn interesse zich onder meer op het gebied van drukwerk bevindt. Het beste visitekaartje dat je je heden ten dage echter maar kunt wensen bevindt zich op het terrein van het internet. Zodra je ervoor kunt zorgen dat je op het web te vinden bent, heb je het beste visitekaartje in handen dat je je maar wensen kunt. Vandaar ook dat ik me voor mijn eigen, klein begonnen bedrijfje direct professioneel heb ingezet. Zelf heb ik lang niet alle kennis in huis en daarom heb ik een bedrijf uit Utrecht in de arm genomen om me te ondersteunen in die queeste het internet te veroveren. We zijn nu bijna een jaar verder en het stempel dat ik op het internet heb weten te drukken is boven alle verwachtingen zeer groot.

Een internet marketing bureau inschakelen?

2Daarmee is mijn tijd gekomen om ZEO het online marketing bureau waar ik het natuurlijk over heb, officieel aan te raden bij de lezer. Ongetwijfeld heb je mijn webshop weleens bezocht en wellicht heb je er zelfs weleens wat aangeschaft zelfs. Met ongeveer een miljoen stuks aan verkopen dit jaar, mag ik ervan uitgaan dat een op de twintig Nederlanders wel eens wat heeft aangeschaft via mijn webshop – wat een gat in de markt is het toch gebleven. 3Dat wil overigens niet zeggen dat ik het alleen aan mijn ingenieuze idee te danken heb dat deze webshop zo’n succes geworden is, zeker niet. Belangrijker is nog wel geweest een effectieve marketingcampagne te hebben opgezet met ZEO, het online marketing bureau dat mijn winkel officieel op de kaart heeft gezet.