ZEO: De seo specialist

specialistenHallo trouwe blog lezers en volgers van mijn blog. Zo nu en dan schrijf ik een blog over een ervaring met een ander bedrijf of omschrijf ik een product of dienst die ik online tegen kom. Zo wil ik vandaag graag een artikel schrijven oor het bedrijf ZEO.

Wat is ZEO en wat doen ze?

ZEO is een full service online marketing bureau die heel veel klanten helpt met de belangrijkste marketing van tegenwoordig. De online marketing van bedrijven. Ik kwam in contact met dit bedrijf voor ongeveer een half jaar terug. Ik kwam in contact met dit bedrijf omdat ik dit blog graag beter vindbaar wilde maken in de belangrijke zoekmachines zoals Google. Iedereen die een website heeft wil natuurlijk bezoekers op zijn website, zo ik ook en besloot contact op te nemen met ZEO. Eenmaal in gesprek met ZEO adviseerde ze mij om aan de slag te gaan met een seo specialist bij hun werkzaam. Hij had veel ervaring op het gebied ban seo en kon mij helpen met het beter vindbaar maken van mijn website.

SEO-image-largeHet resultaat

We zijn nu ongeveer een half jaar verder en kan vertellen dat ik erg tevreden ben met de resultaten die ze voor mij hebben behaald. Voordat ZEO voor mij aan de slag ging had ik vrijwel geen bezoekers op mijn website en werden mijn artikelen bijna niet gelezen. Een half jaar verder heb ik gemiddeld 100 bezoekers per dag op mijn website en merk ik veel meer dat mensen mijn artikelen zien. Reden genoeg dus om nog eens een artikel te schrijven over dit bedrijf in de hoop dat één van deze 100 bezoekers per dag contact zal opnemen met ZEO voor ook een seo specialist.

Ervaringen

Hebben jullie ook ervaringen met een seo specialist en zo ja wil je die dan delen met ons door te reageren onder dit artikel?