www.wimax.nl voor je administratie

www.wimax.nl voor je administratie

 

In mijn leven ben ik er steeds meer achtergekomen dat iedereen zo z’n eigen talenten heeft, waarvan het belangrijk is dat ze ten volste worden benut. Mijn kwaliteiten liggen op het creatieve vlak, iets waarin ik me nog veel verder hoop te ontwikkelen, aangezien ik zie dat het me vreugde geeft en ik merk dat ik er echt mijn ei in kwijt kan. Het heeft even geduurd eer ik mijn kwaliteiten leerde erkennen en er is een heel pad aan vooraf gegaan. Wat ik ook heb geleerd is dat het zinloos is te blijven hangen in activiteiten en werkzaamheden waar je talenten overduidelijk niet liggen. Hoewel ik het geprobeerd heb, ben ik bijvoorbeeld absoluut niet goed in de boekhouding. Zo erg zelfs dat het allemaal in de rode cijfers liep, iets wat erg zonde is, want het had echt niet gehoeven, had ik het maar goed gekund of op z’n minst goed aangepakt. Het is pas dat ik er wat aan deed toen een vriend van me me attendeerde op het bestaan van Wimax (voor geïnteresseerden, je vindt hen op www.wimax.nl). Dit kantoor had hem echt uit de brand geholpen met zijn administratie en hij vermoedde dat het wellicht ook iets voor mij zou zijn. Ik ben het gaan uitzoeken en heb een gesprek met een van de adviseurs aangevraagd. Die zette gelijk een aantal zeer cruciale punten op een rijtje waarvan ik nogal onder de indruk was. In de tijd erna is stelselmatig alle problematiek de wereld uit geholpen en ging het weer goed op financieel gebied. Ik wens eenieder dit toe, kijk dus vooral eens op de site van Wimax of zoek naar een goed kantoor bij jou in de buurt.