Weer de zon met zonwerende raamfolie

Werk je in een kantoorpand met veel ramen? Dan hebben we medelijden met je. Jij weet dan als geen ander dat wanneer de zon gaat schijnen de temperatuur gigantisch stijgt. Werken wordt hierdoor lastig en je bent eigenlijk als werkgever bijna verplicht een airco aan te schaffen. Maar goed, ook dat is kostbaar, heeft onderhoud nodig en kost een hoop elektriciteit. Een airco heeft zo zijn voordelen maar ook genoeg nadelen waardoor er goedkopere alternatieven zijn. We leggen je graag uit hoe je die vervelende zon en hitte uit jouw kantoorpand kunt weren. Lees je mee?

Zonwerende folie

We laten je niet langer in spanning want de oplossing komt nu al. Als je in een gebouw, kantoorpand of woning zit met veel ramen dan is zonwerende raamfolie uitermate geschikt. De zon wordt vanaf nu redelijk goed tegengehouden waardoor de temperatuur niet zo gigantisch meer zal gaan stijgen. Dit zorgt ervoor dat je werknemers weer productiever kunnen werken wat je uiteraard ook geld kost. Daarnaast hoef je die airco niet meer zo hard aan te zetten als eerst, wellicht zelfs wel uit. Dit is slechts een greep aan voorbeelden waardoor jij met een gerust hart de zomer tegemoet kan gaan.

Professioneel en vakkundig

Om dit goed te laten bevestigen raden we je niet aan om naar een winkel te gaan en de folie te kopen. Wat komt er allemaal wel niet bij kijken joh. Opmeten, uitsnijden, netjes opplakken. Wat een gedoe en moeite kost dit wel niet. Laat het dan vakkundig uitbesteden aan een professionele partij die al deze problemen uithanden neemt.

Goed temperatuurtje

Een goed temperatuurtje om in te werken ligt tussen de 20 – 24 graden Celcius. Maar je begrijpt dat dit het al heel snel is. Zonwerende raamfolie voor gebouwen gaat voor jou de oplossing zijn. Weer die zon!