Voordelig een stretchdoek kopen? Kijk dan op Triplestents!

Bent u op zoek naar een stretchdoek kopen? Stop dan met zoeken!  Triplestents heeft de voordeligste stretch doeken

Veilig

Wanneer u een stretchdoek aanschaft bij Triple S Tents, dan kunt u uitgaan van de hoogste kwaliteitsnormen op het gebied van brandwerendheid. De doeken gaan namelijk  niet zo maar in brand. Het duurt zeker lang voordat het in de brand vliegt. De oeken wegen maar slechts 460 gram/m, dit zorgt ervoor dat de doeken makkelijk te verplaatsen zijn. Ook zijn de doeken 100% waterdicht, UV bestendig en nog veel meer.

Waarom stretchdoek kopen van Triple S?

Als u een doek van Triple S koopt, dan kunt u garanderen dat de doeken geproduceerd worden met behulp van gabrica technieken, dit houdt in dat de doeken flexibel zijn gemaakt volgens de NEN EN 13782 normen.

Voordelen van stretch doeken

De doeken zijn UV bestendig, zoals eerder aangegeven werd, doordat ze UV bestendig zijn behouden de doeken de originele kleur en het is getest op basis van een accelerated UV impact test van 1000 UV uren.  Ook als het regent is de doek 100% waterdicht, dus er komt geen water doorheen.

De doeken zijn ook tegen harde winden en stormen tot windkracht 9 bestendig en er zit speciale coating over de doeken heen, die zorgen ervoor dat ze extra beschermd zijn tegen viezigheid.

Informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Triple S Tents. Dat kunt u doen door middel van de telefoon of e-mail. Zij helpen u dan graag verder met uw vragen.