Volg mijn voorbeeld met de Cordupack golfkarton dozen

cordupackVolg mijn voorbeeld met de Cordupack golfkarton dozen

 

Vandaag kreeg ik al een proef van de Cordupack golfkarton dozen opgestuurd en dat terwijl ik gisteren pas de vormen en maten heb doorgegeven. Ik vind dat ze dit ongelooflijk snel verwerkt hebben, daar bij Cordupack, en moet zeggen dat het lang geleden is dat ik zo versteld en positief verrast stond van een bedrijf, van de goede service die zij weten te leveren. Aangenaam is het trouwens niet alleen wat de snelle service betreft want ook op het gebied van de aflevering zelf moet ik zeggen zeer tevreden te zijn over wat er is geleverd. Ik heb niet vaak gehad dat een ontwerp dat ik voor wat dan ook doorgaf in één keer goed verwerkt werd. Nu valt me op dat ik niks meer hoef te laten veranderen, dat het gewoon in een keer goed is, alles past en klopt gewoon. Nu weet ik dus wel dat ik voor de verpakkingen van mijn producten alleen nog maar Cordupack golfkarton dozen zal bestellen in de toekomst, nooit meer ga ik terug naar de concurrent. Ik denk dat dat ook de reden is dat ik besloot dit blog te schrijven, dat als je eenmaal iets tegen bent gekomen wat je bevalt, je daar ook woorden aan wilt geven, je dat ook wilt belonen door het te benoemen. In dit geval besloot ik gewoon de spreekwoordelijke pen erbij te pakken en er wat lovende woorden aan te wijden. Volg mijn voorbeeld en bekijk eens of Cordupack ook wat voor jou is!