Veel b2b leads door leadexpress.nl

Ik heb laatst al verteld dat het zeker niet slecht gaat met mijn onderneming. Maar op een bepaald punt gaat het wat minder. Ik verkoop namelijk ook aan bedrijven en dat gaat nu niet echt goed. Daarom ben ik opzoek gegaan naar een manier om dit te verbeteren. Voordat ik op het internet ging kijken heb ik eerst aan een paar collega ondernemers gevraagd of zij iets wisten. Gelukkig was dat het geval. Iemand wist een website die mij zou kunnen helpen. Dit bedrijf doet aan b2b leads. Dit houd in dat ik bedrijven of mensen kan benaderen die mijn website bezocht hebben. Die mensen hebben dus interesse maar hebben om een bepaalde reden nog niks aangeschaft.

Erg druk door de vele klanten

De website die mij aangeraden werd is leadexpress.nl Hier staat veel informatie op over leads. Ik heb mezelf dus goed kunnen inlezen. Dat is natuurlijk erg handig voordat je over wilt gaan tot aankoop. Op deze site stond ook nog een rapport waardoor ik een nog beter beeld kreeg van wat dit bedrijf deed. Na een tijdje getwijfeld te hebben besloot ik om de knoop door te hakken en om een abonnement af te sluiten. Dit ging gelukkig makkelijk en al snel zijn ze aan de slag gegaan. Nu heb ik het eigenlijk te druk om dit te schrijven. Ik heb immers zo veel b2b leads dat ik flink aan de bak moet. Nu hoef ik in ieder geval niet meer te klagen over de bedrijven die bij mij een aankoop doen.