Tarieven van vertaalbureaus vergelijken

translationkings

De tarieven van vertaalbureaus kunnen heel erg verschillen vooral wanneer je kleinere of juist grotere volumes afneemt. Het vergelijken van de tarieven is dan ook iets wat iedereen zou moeten doen en dit hoeft zeker niet moeilijk te zijn.

De meeste vertaalbureaus zullen hun tarieven vermelden op hun website en zo kun je dus al makkelijk zien wat het gaat kosten. Ze rekenen vaak per woord of per document hun tarief. Een vertaalbureau Amsterdam kan ook per taal een ander tarief hanteren. Dan zijn er ook nog de vertaalbureaus die geen prijzen vermelden op hun website en dit komt vaak doordat ze veel verschillende diensten aanbieden. translationkings

Ook als een vertaalbureau Amsterdam geen prijzen vermeld op hun website is dit geen probleem want je kunt nog altijd een offerte aanvragen. Door het aanvragen van een offerte weet je precies wat de kosten zijn voor de teksten die je wilt laten vertalen. Het aanvragen van een offerte gaat dan ook heel makkelijk. Je vult hiervoor een formulier in op de website van het vertaalbureau. Als je dit gedaan hebt druk je op verzenden en je krijgt al snel de offerte in je inbox. Het is daarna slechts een kwestie van de verschillende tarieven te vergelijken.