Smart lockers, ideaal geschikt voor kinderen

locker 7

Lockers een dagelijks gebruikte item voor werkgevers en werknemers en ze worden ook dagelijks gebruikt door schoolgaande kinderen en tieners. Kinderen zelf zijn vaak druk of ze zijn te druk bezig om op tijd op school te komen waardoor ze niet nadenken over het meenemen van een sleuteltje die je snel over het hoofd ziet. Daarop zijn smart lockers een goede oplossing om te worden gebruikt op scholen. Gezien kinderen tegenwoordig allemaal wel een mobiel op zak hebben, is het veel makkelijker om gewoon een app te gebruiken voor hun smart lockers dan een sleutel of pasje die zij waarschijnlijk snel vergeten.

Lockers op maat gemaakt voor elke situatie

Grote kans dat je niet een locker nodig hebt, maar juist een hele collectie. Daarom is het goed om te denken over welke maat locker je nodig hebt. De maat hangt natuurlijk af van wat voor een functie de locker zal hebben. Denk je bijvoorbeeld om lockers te installeren op school? Dan kan je misschien beter kiezen voor vierkante mini lockers waar je gemakkelijk boeken in kan bewaren. Heb je bijvoorbeeld lockers nodig om kleding in te hangen, zoals bij zwembaden? Dan kun je ook kiezen voor lockerkasten die wat langer zijn. Gelukkig is het mogelijk om lockers te kunnen kopen die op maat gemaakt zijn, waardoor er voor elke situatie wel een locker is die kan worden gebruikt.

Cijfers onthouden voor lockers met pincode

Als je iemand bent net zoals ik, is het soms makkelijk om een cijfercode te vergeten, vooral als het veel nummers zijn. Daarom zijn hier een paar tips om niet een cijfercode te vergeten. Allereerst kun je kiezen voor een code die belangrijk voor je is, dus bijvoorbeeld een combinatie van belangrijke datums. Een andere optie voor jouw  lockers met pincode kan zijn om te kiezen voor bijvoorbeeld cijfers die je persoonlijk geluk brengen. Verder is het nog mogelijk om je pincode te bewaren op een veilige plaats, denk aan een app die je kan vergrendelen met een vingerafdruk. Hopelijk vergeet je volgende keer je cijfercombinatie niet!