Een ongeluk zit in een klein hoekje. Valt uw auto niet meer te repareren, of is deze klaar voor de sloop? Bel dan nu snel 06 38 50 50 38! Bij de Nationale Sloopauto Ophaaldienst bieden wij een service aan om uw sloopauto bij u uit de handen te nemen, en vaak krijgt u ook nog eens een bedrag van ons toe! Uw auto kan bij u voor de deur worden opgehaald, maar ook bij een parkeerplaats of langs de weg. Wij nemen alle zorgen van u uit de handen, en verwerken uw auto volledig milieubewust! 

Sloopauto verkopen: Hoe werkt het?

Bij een ongeval kan het al vaak plaatsvinden dat uw auto veel schade oploopt. Vaak wilt u de auto laten repareren, omdat u hier aan gehecht bent, of omdat dit goedkoper is. Echter, in sommige gevallen zijn de reparatiekosten van de auto duurder dan het aanschaffen van een nieuwe auto, of is deze volledig niet te redden. Bevind u zich in deze situatie? Dan kan u gemakkelijk van uw auto afkopen bij sloopautoverkopen!

Hoe werkt onze service? In de volgende stappen kan u al gemakkelijk van uw sloopauto afkomen:

  1. Bel 06 38 50 50 38. Wij zijn 24/7 beschikbaar!
  2. U krijgt persoonlijk contact met een van onze medewerkers, die alle belangrijke informatie noteert.
  3. Binnen een kwartier neemt onze expert contact op met u voor een afspraak op een door u gewenste dag en tijd.
  4. U ontvangt op locatie het afgesproken bedrag, zowel als het officiële RDW vrijwaringsbewijs.

Bent u toch benieuwd hoeveel het zou kosten om uw auto te repareren? Een van onze schade-experts adviseert u graag over de eventuele mogelijkheden tot reparatie, bij een zelfstandige reparateur die tegen lagere kosten werkt. 

Bij de Nationale sloopauto ophaaldienst zorgen wij voor een correcte wijze van afhandeling, en zorgen wij er ook voor dat er geen kosten in rekening worden gebracht voor u voor het ophalen van uw auto. In de meeste gevallen ontvangt u zelfs een aantrekkelijke vergoeding. 

U ontvangt op locatie het bedrag contact of op de rekening, zowel als het vrijwaringsbewijs. Met dit bewijs kan u een kopie opsturen naar de verzekeringsmaatschappij, om de verzekering stop te zetten. Wij regelen het afmelden bij de belastingdienst. 

Waarom sloopautoverkopen?

Wij bieden hogere prijzen voor uw auto dan regionale bedrijven. Dit komt door ons brede netwerk met ruime ervaring. Wij vinden voor uw auto vaak een andere bestemming, waar mensen staan te springen voor uw auto. Daarnaast is de prijs voor ijzer en andere onderdelen in verschillende regio’s anders, en hiervan maken wij gebruik door de hoogst mogelijke prijs te vinden. 

Bij sloopautoverkopen is het belangrijk dat wij aan alle milieuwetten voldoen, wat in voordeel werkt voor u als klant. Al onze gepaarde bedrijven en experts voldoen volledig aan de nieuwste wetten en eisen, waardoor wij een zo hoog mogelijke prijs voor uw sloopauto kunnen bieden.

Wilt u uw sloopauto verkopen? Wacht niet langer, en neem snel contact op met ons via ons nummer. Een specialist schakelt contact met u in, en helpt u met alle vragen die u heeft, zowel als advies over de reparatie of verkoop van uw auto.