SEO Powersuite is een hele goede software

vdo-logo-kleur

SEO is een goede manier van het zichtbaar maken van jouw website en jouw bedrijf. Door middel van SEO kom jij bovenaan in de zoekresultaten. Dit doen ze door ze veel mogelijk relevantie te creëren rond je bedrijf en te zorgen dat alles heel duidelijk is en er goed uitziet. SEO Powersuite is de software die ze hiervoor gebruiken. Deze 12 jaar bestaande software wordt vaak bijgewerkt en laat precies zien waar de verbeterpunten liggen. Kun je het nu zelf? Technisch gezien moet dit kunnen alleen veel bedrijven hebben hier niet de kennis en tijd voor. Om precies te weten wat je moet verbeteren en waar naartoe je het moet verbeteren kun je niet zien in de software.

Siem-Luuk

Vele verschillende opties

Naast het checken van je website zoekt het er ook voor dat je precies kunt zien waar je nu staat en hoeveel je nog moet doen voor de volgende positie. Verder zit er ook een Website auditor in, een link assistant en een SEO spyglass.

Blog

Van Dongen Online heeft al deze informatie in een artikel nog verder beschreven en ook nog veel meer andere onderwerpen binnen SEO hebben ze op hun blog gezet. Deze kun je allemaal lezen op de blogpagina en hier kun je jezelf verdiepen in de wereld van SEO.