Bent u benieuwd of de oud ijzer prijs hoog is of niet. U kunt alle prijzen online bekijken. Het bedrijf Krommenhoek Metals laat de meest actuele prijzen aan u zien. Zo kunt u op het juiste moment alle soorten oude metalen inleveren. Of u nou op zoek bent naar de oud ijzer prijs, of de prijs van een harde schijf, u kunt alles vinden op de site.

Knip ijzer prijs

Ik was erg benieuwd naar de knip ijzer prijs. Ik beschikte over 30 kilogram knip ijzer en wilde dit graag inleveren. Voor de 30 kilo kreeg ik €4 euro. Ik besloot een tijdje langer te wachten en daarna weer naar de actuele knip ijzer prijs te kijken. Na een aantal maanden werd de actuele prijs steeds hoger. Uiteindelijk heb ik mijn 30 kilo knip ijzer ingeleverd voor €5,10 euro. Ik ben erg blij dat ik even gewacht heb, omdat de prijs vaak iets omhoog gaat. Naast de knip ijzer prijs kon ik bij dit bedrijf ook terecht voor de oud zink prijs.

Oud zink prijs

De oud zink prijs was ook op de website te vinden. Voor de 10 kilogram oud zink die ik had kreeg ik maarliefst €14,50. Door het inleveren van verschillende soorten oud metaal kunt u nog aardig wat geld ophalen. Ik heb in totaal dus €19,60 euro verdiend door het inleveren van verschillende oude metalen. Dankzij het opzoeken van de oud ijzer prijs ben ik uitgekomen bij Krommenhoek Metals. Ik zal zeker vaker actuele schrootprijzen hier opzoeken!