No cure no pay incasso, echt geweldig

Wat ben ik blij met de regel van het incassobureau no cure no pay incassoNormaal ben ik een vrolijk mens, maar af en toe kunnen mensen mij het bloed onder de nagels vandaan halen. Ik heb namelijk een bedrijf die kinderfeestjes organiseert. Zo had ik laatst een verzoek om een piraten feest te organiseren. Niet zomaar een piratenfeest, maar ook een feest waar een echt kasteel voor werd ingezet. Ik heb wel de kleding voor een piraten feest, maar voor kasteel moest ik een ander bedrijf inschakelen. Maar zoals ik altijd zeg, geen feest is voor mij te gek, dus ik was druk bezig om ervoor te zorgen dat de jarige een geweldig feest kreeg. Had met de ouders een bepaald bedrag afgesproken, en dit zal na het feest allemaal precies worden geregeld. Helaas ging de dag niet helemaal vlekkeloos voorbij, en was er een gast die het leuk vond om een gat in het kastelen springkussen te maken. Natuurlijk kan dit altijd gebeuren, maar hier was echt opzet in het spel, helaas was het springkussen hierdoor niet meer te gebruiken en moest er voor de kosten worden opgedraaid. Nu kwamen pas de ware mensen naar voren, wat in het begin leek als leuke mensen veranderde in vreselijke mensen, ze gingen dus niet betalen, ook na meerdere verzoeken van het incassobureau, no cure no pay incasso, niet. incasso_keurmerk-1-kopie

Voor de rechter

Helaas dat het feest zo moest eindigen, maar we hebben het voor de rechter moeten uitvechten om mijn geld te krijgen. 0502032145_154_vordering-indienen-kopie