Mokken bedrukken via mokken-bedrukken.org

Kwaliteit

Al een geruime tijd werk ik nauw samen met een marketing bureau! Wij ondersteunen elkaar waar nodig en dat heeft de laatste jaren voor een enorme groei gezorgd in beide ondernemingen. Vanwege deze enorm groei wilde ik mijn zakenpartner een leuk relatiegeschenk overhandigen. Binnen no time kwam ik dan ook op het idee mokken bedrukken, maar hoezo mokken bedrukken? Nou zo nu en dan bezoek ik het kantoor van mijn zakenpartner. Er wordt mij dan altijd iets te drinken aangeboden maar altijd moeten de mokken nog worden omgespoeld. Simpelweg omdat hij te weinig mokken heeft voor het personeel dat hij in dienst heeft. Vandaar dat ik opzoek ben gegaan naar een aanbieder die voor mij een aantal mokken wilden gaan bedrukken met het logo van onze onderneming daarop afgebeeld. Na een tijdje het internet te hebben bekeken belandde ik op de website mokken-bedrukken.org. Via de website van deze aanbieder had ik de mogelijkheid om uit een ruim aanbod aan mokken een keuze te maken.

Mokken bedrukken

Van het een kwam het ander!

Via de bovenstaande website maakt ik uiteindelijk een keuze en ik bestelde tientallen mokken. Al deze mokken werden twee dagen later netjes verpakt bij mij thuis aangeleverd. Dezelfde dag ben ik langs mijn zakenpartner gegaan en ik overhandigde hem de mokken. Hij vond het een geweldig gebaar en de mokken zijn dus een geweldig relatiegeschenk gebleken. Wilt u een leuk relatiegeschenk vinden voor uw zakenpartners? Dan raadt ik het u aan om de bovenstaande website eens te bekijken!

Relatiegeschenk