Mijn bedrijf ging voor de marketingmix Smartcheck

Logo-2014-SmallMijn bedrijf ging voor de marketingmix Smartcheck

 

Toen ik in mijn omgeving rond vroeg of iemand misschien nog een goede partner kon aanraden op het gebied van zoekmachine optimalisatie, kwamen er al snel enkele namen uit de bus rollen. Maar ik wilde meer dan dat, en het liefst bij hetzelfde bedrijf. Ik wilde namelijk ook een programma opstarten om mijn werknemers op te leiden middels een e-learning systeem. Ik had daarmee dus twee belangrijke voorwaarden die ik graag vervuld wilde zien en geen van de mij aangeraden bedrijven had die combinatie in huis. Dat wil zeggen, totdat ik de marketingmix Smartcheck besloot te gaan doen, en dat is een bedrijf dat mij ongelooflijk goed heeft weten te helpen. Natuurlijk had ik een marketingplan nodig, zo’n relatief groot bedrijf als ik heb moet er toch ook telkens nog moeite voor doen om te concurreren met de andere bedrijven die werkzaam zijn in dit segment. Met de marketingmix Smartcheck kwam ik tenminste verder, en we hebben besloten om verschillende terreinen aan te pakken, om op verschillende niveaus de marketing aan te gaan pakken. Die focust zich dus inderdaad sterk op zoekmachine optimalisatie, maar dat is zeker niet het enige waar ze mee bezig gaan! Ik ben erg tevreden over de service die Smartcheck geleverd heeft en dat dit bedrijf zeker nakomt wat het belooft, namelijk resultaat via het internet. Onze website is aangepakt en die steeg binnen zeer afzienbare tijd tot steeds grotere hoogten in de Google ranking, nu tellen we echt weer mee!