Met het overaanbod aan IT banen is het voor werkzoekende IT’ers moeilijk om goed te kiezen. Want waar vind je nu een fijne baan op een prettige plek met relaxte collega’s, in jouw expertise? In een tijd als deze is het goed om je in te schrijven bij een detacheerder, liefst een gespecialiseerde IT detacheerder zoals IT Programmeur.

Op zoek naar een IT’er

Andersom is het voor veel bedrijven en organisaties lastig om snel aan gekwalificeerd tijdelijk IT personeel te komen.  Dat geldt voor gevestigde bedrijven, maar ook voor start-ups die helemaal nog geen eigen personeel hebben om op terug te vallen. Ook zij zullen daarom een beroep willen doen op detacheerders zoals IT Programmeur om vacatures op te vullen voor kortere of langere tijd.

IT Programmeur helpt vanuit Nijmegen en Amsterdam

IT Programmeur zit in Nijmegen en in Amsterdam. Verder is het bureau vooral ook online te vinden Het nog een vrij jonge detacheerder, opgericht in 2016. IT programmeur wil ook speels, flexibel en creatief blijven in communicatie, attitude en oplossingen. Door de eigen IT expertise is IT Programmeur een volwaardig meedenkende partner.  En daardoor is er ook meer kans op een succesvolle match.

IT’ers op zoek naar iets nieuws kunnen op de website een laatste vacatureoverzicht vinden. Er kan ook gericht gezocht worden op sleutelwoord, locatie/regio of categorie. Verder kan je je direct online inschrijven. Behalve voor IT programmeurs zijn er ook vacatures voor IT recruiters. Recruiters op zoek naar een nieuwe baan zijn verder ook welkom bij IT Programmeur zelf. Zie voor meer informatie www.itprogrammeur.com.