Ik huurde een mini betonpomp

Een tijd geleden toen er een vloer gelegd werd in het magazijn van de supermarkt waar ik franchise eigenaar ben, werd er een betonnen vloer gelegd. Ik vond dit ideaal alleen voordat ik de vloer liet leggen wist ik niet dat ik ook een mini betonpomp nodig zou gaan hebben. Ik heb toen last minute een mini betonpomp kunnen huren voor de kleine plekken waar de beton leggers met de gewone betonpomp niet bij konden.

beton pomp 3

Erg handig

Voor mijn personeel was een betonnen vloer het meest praktisch en daarom koos ik ervoor op aanrader van andere winkels om een betonnen vloer te laten leggen. Voor de grote stukken was een betonpomp goed en werkte deze prima. Voor de kleinere stukken en de gemiste hoekjes was een mini pomp beter maar dit was ik vergeten te regelen. Ik had hier verder niet over nagedacht en vond het dan ook fijn dat ik deze last minute heb kunnen huren. Door de flexibele houding van het bedrijf kon de dag dat de vloer gelegd werd voor alsnog doorgaan en hoefde ik geen extra dag mijn winkel dicht te doen, waar ik natuurlijk erg blij mee was. Ik vond het prettig dat het bedrijf zo flexibel en makkelijk meedacht met mij en dat ze zo snel de pomp konden klaarmaken. De verbouwers waren hier natuurlijk ook blij mee dus het verbouwing proces heeft vlekkeloos verder kunnen verlopen. Ik ben erg blij met mijn nieuwe vloer en mijn personeel natuurlijk ook. Ze kunnen hun werk nu beter doen.

beton pomp 2