Holland Warmte was de redding voor mijn restaurant!

Een maand of drie geleden heb ik een geweldige horeca pand gekocht. Er zit veel potentie in dit pand en ik heb dit pand dan ook laten verbouwen. Ikzelf heb het pand laten omtoveren tot een geweldige wok restaurant waar iedereen voor een schappelijke tarief onbeperkt kan eten. Maar helaas gebeurde er iets vreselijks enkele dagen voor de grootte opening. Mijn cv ketel ging plotseling kapot. Hierdoor was het hartstikke koud binnen in het restaurant en in deze kou kon ik mijn restaurant natuurlijk niet openen. Zodoende ben ik opzoek gegaan naar een snelle oplossing voor dit vervelende probleem. In een mum van tijd belandde ik in de webshop van Holland Warmte.

Holland Warmte is een geweldige aanbieder in cv ketels. Zij hanteren de laagste prijsgarantie dat terwijl er alleen top merken worden verkocht in de webshop. Uiteindelijk heb ik dan ook Remeha cv ketel besteld in deze webshop!

Holland Warmte

Een snelle oplossing gevonden!

Ikzelf heb dan ook een snelle oplossing gevonden! Simpelweg omdat de bovenstaande aanbieder een dag na het plaatsen van de bestelling al een monteurs langs stuurde. Deze monteur installeerde mijn nieuwe cv ketel binnen no time en sindsdien is mijn restaurant weer in voorzien van warmte. Alle verwarmingen werkten weer en ook had mijn personeel weer de beschikking over warm water!

Dankzij deze goede service kon ik alsnog mijn restaurant op de geplande datum openen! De opening was geslaagd en de omzet van het eerste weekend is werkelijk waar veelbelovend!

Nieuwe cv ketel kopen