Heftruckcertificaat halen een slimme keuze!

 

 

 

 

Welkom op mijn blog! Leuk dat jullie weer een kijkje nemen op mijn blog. Vandaag ga ik vertellen over een Heftruck certificaat halen. In vind het verder ontwikkelen van mijn personeel heel erg belangrijk. Mijn onderneming heeft betrekking tot transport en distributie, vandaar dat het ook belangrijk voor mijn bedrijf is om personeel verder te laten ontwikkelen. Als een personeelslid bepaalde certificaten behaald kan hij meer werk uitvoeren op de werkvloer en ook staat het beter op zijn Curriculum vitae, dus het is beter voor beide kanten. Hier investering maandelijks ook aardig wat geld in. Dit doe ik om mijn personeel beter te laten functioneren, doordat mijn personeel beter gaan functioneren verdien ik ook meer geld. Zodoende hebben wij er dus echt beide profijt aan! Elke maand investeer in een heftruck certificaat halen voor een personeelslid.

Goede opleiding noodzakelijk  

Een goede opleiding is echt noodzakelijk! Ik ga natuurlijk niet investeren in een slechte opleiding. Zodoende ben ik dus een hele tijd geleden opzoek gegaan naar verkeersscholen. Uiteindelijk leek de beste keuze op dat moment verkeersschool Wesseldijk! Deze keuze bleek een groot succes te worden. In zes maanden tijd had ik zes personeelsleden die top opgeleid waren op het gebied van heftrucks. Dit vond ik dan ook geweldig ik kon zien dat dit goede investeringen waren. Mijn personeel behaalde de certificaten in een korte periode en dat vond ik natuurlijk heel erg fijn. Ik heb nu zes top heftruck chauffeurs en daar ben ik echt heel erg blij mee!