Ga voor simpele en duidelijke marketing met stickers bedrukken

Marketing en sales hebben een vogelvlucht gemaakt dankzij het internet. Daardoor verliezen we echter af en toe uit het oog dat er ook nog andere vormen van marketing zijn, zoals stickers bedrukken. Vroeger was het heel normaal als bedrijf om bedrukte stickers te hebben voor allerlei doeleinden. En het kan nog steeds. Ontdek op welke manieren stickers jouw bedrijf kunnen helpen.

Voor verpakkingen

Heb jij een webshop en verstuur jij (een deel van) je producten via de post? Dan zijn stickers de perfecte manier om je logo te laten zien op de verpakkingen. Je kunt zo iedereen meteen laten zien wie je bent en werkt aan de herkenbaarheid van je merk. Bovendien fleur je zo’n saaie verpakking ook nog een beetje op. Een voordeel in alle opzichten! 

stickers bedrukken

Voor op je ramen en deuren

Heb jij een winkel of een andersoortig bedrijf dat vanaf de straat herkenbaar moet zijn? Dan zijn stickers ook onmisbaar. Je kunt immers niet beter laten zien wie je bent dan met prachtige kleuren, teksten of logo’s op je ruit, deuren of gevel. Stickers bedrukken om je bedrijfsruimte zelf herkenbaar te maken zijn dus ook zeker een aanrader.

Stickers plakken in de stad

Op sommige plekken in grote steden zijn speciale zuilen waar je reclame mag plakken. Mits jij in de juiste categorie valt kun je dat ook daar doen. Als je bijvoorbeeld een evenement organiseert dan kun je dit ook via een sticker duidelijk maken. Of als je een radiozender promoot.