Fabius Opleidingen is de plek waar je slaagt

Slagingspercentages Fabius zijn bekend! Fabius Opleidingen is inmiddels een begrip in de onderwijswereld. Het is een erkende organisatie die al ruim dertig jaar opleidingen aan biedt. Een enorm groot aantal cursisten hebben de verschillende opleidingen al genoten. Er zijn gigantisch veel successen geboekt en minstens evenveel diploma’s uitgereikt. Wat is er een hoop geleerd en wat waren de examens spannend. Fijn als er dan zoveel mensen slagen. Met een trots en blij gevoel de arbeidsmarkt op gaan. Fabius Opleidingen is dé plek om te leren, met een grote kans van slagen!

Het hoogste slagingspercentage!

Wist je dat bij Fabius Opleidingen meer dan 90% van de cursisten slaagt voor hun diploma? Let wel, het gaat hier om de kantooropleidingen. De examinering gebeurt hier door de Nederlands Associatie voor Examinering. Zij nemen examens af door heel Nederland, waardoor het mogelijk is de uitslagen te vergelijken met andere opleidingen. Hieruit blijkt dat van elke tien deelnemers er negen met vlag en wimpel slagen. Al dan niet met een herexamen. Dit is meer dan het gemiddelde, kijkend naar andere opleidingen!

Fabius Opleidingen slaagt met vlag en wimpel!

Van andere opleidingen zijn de slagingspercentages van Fabius inmiddels ook uitgebracht. En wat blijkt? Uit alle onderzochte opleidingen wordt duidelijk dat de slagingspercentages hoger liggen dan landelijk gemiddeld het geval is. En dit is ruimschoots meer dan 1%. Fabius Opleiding mag na zoveel jaar dan ook trots zijn op zichzelf. Voor iedereen die een opleiding wilt volgen, bij Fabius Opleidingen ben je zeker aan het juiste adres. Ben jij toe aan een nieuwe scholing? Op de website kun je alle informatie vinden. Nieuwsgierig naar de slagingspercentages? Ga dan naar https://www.fabiusopleidingen.nl/veelgestelde-vragen/examens/wat-zijn-jullie-slagingspercentages_1796/